5 oktober 2016

Vertalen in en uit het Spaans

Vertalen in en uit het Spaans

spanish-to-english-translation-and-transcription
Wanneer u een professionele Spaanse vertaling nodig hebt, dan zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om correspondentie, een technische handleiding, een juridisch contract, een wervende brochure of een bouwbestek, Servicio vertaalt alle tekstsoorten in en uit het Spaans, in de juiste terminologie. Wij vertalen in alle combinaties van Spaans met de talen Nederlands, Engels en Frans.

Servicio onderscheidt zich door de volgende aspecten:

  • Gespecialiseerd in Spaans;
  • Alle vertalingen komen tot stand volgens een nauwgezette procedure, zodat een constante, hoge kwaliteit wordt gegarandeerd;

Een uniek aspect van Servicio is onze specialisatie. Door ons te concentreren op vertalingen in en uit het Spaans kunnen wij de kwaliteit van onze vertalingen garanderen. Dankzij onze inhoudelijke kennis, hebben wij in de loop der jaren een gedegen internationaal netwerk opgebouwd van hoog gekwalificeerde vertalers en vakspecialisten.

De procedure

Alle vertalingen komen tot stand volgens een aantal nauwgezette stappen:

  • De selectie van de vertaler is zeer zorgvuldig: niet alleen op basis van het moedertaalprincipe, maar ook op basis van specialisatie, zodat uw juridische tekst bijvoorbeeld door een Spaanse jurist wordt vertaald.
  • Alle vertalingen worden onderworpen aan een grondige correctie binnenshuis. Daarbij wordt onder andere uiterste zorg besteed aan het terminologiegebruik en –beheer.
  • Vóór levering lezen wij de vertaling nog eens zijn geheel door, zodat alle puntjes werkelijk op de i staan.

Neem contact op met Imke voor meer informatie.

Contact