25 oktober 2016

Spaans tolken voor elke gelegenheid

Onze tolken helpen u bij elke gelegenheid

Servicio heeft een uitgebreid bestand van verschillende soorten tolken, die ruime ervaring hebben en zorgvuldig door ons zijn geselecteerd. Zoekt u een tolk voor een belangrijke zakelijke vergadering, voor het rondleiden van uw gasten op een beurs of voor een notariële overdracht? Wij selecteren de meest geschikte tolk afhankelijk van uw eisen en wensen.

Welke soorten tolken zijn er?

  • Gerechtstolken kunnen assisteren bij rechtszittingen. Zij hebben een speciale opleiding en staan ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers.
  • Voor het tolken bij notariële zaken kunt u gebruik maken van een beëdigd vertaler. De naam van de tolk wordt opgenomen in akte. Om de sessie bij de notaris zo kort mogelijk te houden, bereidt de tolk de akte van te voren voor. Wij bieden u een tarief inclusief deze voorbereiding.
  • Een simultaantolk vertaalt terwijl een spreker aan het woord is. Op grote congressen gebeurt dit vanuit een cabine. Bij een beperkt aantal toehoorders kan een fluisterset worden gebruikt. Servicio kan deze fluisterset voor u regelen.
  • Een consecutieftolk (ook wel gesprekstolk genoemd) vertaalt delen van het gesprek terwijl de spreker even pauzeert in zijn verhaal; bijvoorbeeld bij presentaties met meerdere toehoorders.
  • Tot slot heeft Servicio een aantal ervaren begeleidingstolken in haar netwerk, die klanten kunnen assisteren met de communicatie tijdens beurzen, rondleidingen, bedrijfsbezichtigingen, etc.

Uiteraard bieden wij ook tolkdiensten per telefoon en Skype.

Wat kunt u van onze tolken verwachten?

Voor veel van onze klanten is het werken met tolken een nieuwe ervaring. Daarom hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld die daarbij van nut kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd in deze richtlijnen? Bel of mail ons dan.

Neem contact op met Imke voor meer informatie.

Contact