Servicio, Spaans.nl is in 1988 opgericht door Imke Marés Grijpma. Wij werken op een persoonlijke, klantgerichte wijze, met kennis van zaken. Als opdrachtgever profiteert u van onze enorme ervaring en brede expertise. Onze kernactiviteit is tolken en vertalen in en uit het Spaans, maar onze dienstverlening houdt daar niet op. Door verder te klikken kunt u meer specifieke informatie vinden. Of neem direct contact met ons op.

Vertaaldiensten

Wanneer u professionele Spaanse vertalingen nodig hebt, dan zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om correspondentie, een technische handleiding, een juridisch contract, een wervende brochure of een bouwbestek, Servicio vertaalt alle tekstsoorten in en uit het Spaans, in de juiste terminologie.

Tolkdiensten

Servicio heeft een uitgebreid bestand van verschillende soorten tolken, die ruime ervaring hebben en zorgvuldig door ons zijn geselecteerd. Zoekt u een tolk voor een belangrijke zakelijke vergadering, voor het rondleiden van uw gasten op een beurs of voor een notariële overdracht? Wij selecteren de meest geschikte tolk afhankelijk van uw eisen en wensen.